Media

GNTM: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο

GNTM: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το GNTM επιστρέφει και χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε μέσω Instagram πως ο νέος κύκλος θα αφορά τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια, καθώς οι κριτές θα κληθούν να κρίνουν και τα δυο φύλα και να αναδείξουν έναν νικητή.

Το γνωστό reality μοντέλων θα κάνει δυναμικό comeback καθώς θα δούμε νέες προσθήκες στο show και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει διότι αποφασίστηκε να μπουν αγόρια και κορίτσια! Μάλλον, ετοιμάζουν το νέο Big Brother και δε μας το λένε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πίσω στο πλατό, οι κριτές μας υποδέχονται όλες τις κοπέλες που πέρασαν από το φετινό #GNTMgr! Μα πού είναι οι τρεις φιναλίστ; @starchanneltv #StarChannelTv @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @skoulos @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματα σε δυο εβδομάδες και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν στην κριτική επιτροπή θα δούμε τη Ροζάνα Γεωργίου η οποία είναι διεθνές μοντέλο.

Όπως αναφέρει η Έλενα Πολυκάρπου για το GNTM, θα είναι μισά-μισά μοιρασμένα τα αγόρια και τα κορίτσια και το έπαθλο θα το διεκδικήσει μόνο ένας, είτε είναι άνδρες, είτε γυναίκα! Θα μένουν όλοι μαζί και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως θα γίνει «σκηνικό» καθώς θεωρεί πως δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους έρωτες να γεννιούνται.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Συγκλόνισε ο Κότσιρας για τον Μαχαιρίτσα! «Ήταν καλά, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X