Media

GNTM: Όταν η Κάτια Ζυγούλη έκανε δοκιμαστικό

GNTM: Όταν η Κάτια Ζυγούλη έκανε δοκιμαστικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει δοκιμαστικό για να βρίσκεται στο GNTM και έκανε αποκαλύψεις.

Ως γνωστόν, το reality μοντέλων είναι σκληρό και οι ευγενικές και ρομαντικές συμπεριφορές δε «χωράνε» και από σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κάτια στην εκπομπή, ο λόγος για τον οποίο δεν επιλέχθηκε ήταν διότι ήταν πολύ ρομαντική!

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα».

Mάλιστα ανέφερε πως δε θα ήταν αρνητική να ξαναμπεί στη διαδικασία να δοκιμάσει για το GNTM, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που είναι:

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/SSXYji09_68

Δείτε ακόμη: Τι τηλεθέαση «χτύπησε» η Μενεγάκη στο αντίο της;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X