Media

GNTM: Τα μοντέλα πλάνταξαν στο κλάμα

GNTM: Τα μοντέλα πλάνταξαν στο κλάμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To GNTM πλησιάζει στο τέλος του και τα μοντέλα που συμμετέχουν προσπαθούν μέσω των δοκιμασιών που καλούνται να φέρουν εις πέρας, να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φτάσουν πιο κοντά στην «πηγή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την παραγωγή ετοίμασαν μια πολύ συγκινητική δοκιμασία για τους παίκτες του GNTM, καθώς κάλεσαν αγαπημένα πρόσωπα των μοντέλων σε ένα set και φωτογραφήθηκαν μαζί τους! Όλα τα μοντέλα συγκινήθηκαν με την εμφάνιση των δικών τους ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα η Μαριαγάπη η οποία έχει τεράστια αδυναμία στη μαμά της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της! Και ο Ηρακλής «λύγισε» στη θέα της αγαπημένης του μητέρας και ανέφερε στην κάμερα:

«Για μένα η μητέρα μου είναι το παν μου… Είναι η ηρωίδα μου… Είναι πραγματικά ότι έχω και δεν έχω σε αυτό τον πλανήτη γη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Τα μοντέλα του GNTM προσπάθησαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους καθώς έπρεπε να βγάλουν μια καλή φωτογραφία έτσι ώστε να κερδίσουν το έπαθλο που θα δινόταν και μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους αναβίωσαν εικόνες του παρελθόντος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/YSQJPV3L0DU

Δείτε ακόμη: «Τέλος» η Βανδή από το OPEN;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X