Media

GNTM: Τα spoilers για τις αποχωρήσεις αυτής της εβδομάδας

GNTM: Τα spoilers για τις αποχωρήσεις αυτής της εβδομάδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό πως όταν ξεκινά ένα reality, θα έχουμε πολλά spoilers και στην περίπτωση του GNTM, έχουν ακουστεί πολλά καθώς είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ενδιαφέρει και ο κόσμος θέλει να ξέρει νωρίτερα τι θα συμβεί!

Μέσω της εκπομπής «To Πρωινό». μάθαμε ποιοι είναι οι δυο παίκτες των οποίων θα προβληθούν οι αποχωρήσεις τους μέσω της συχνότητας του STAR και σίγουρα έναν δεν τον περιμέναμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το #Grunge έχει τις ρίζες του στο ομώνυμο μουσικό ρεύμα της δεκαετίας του 1990 και αποτελεί εξέλιξη του Punk. Αρβυλάκια, oversized καρό flannel πουκάμισα, σκισμένα τζιν ή φούστες και μία γενικότερη αίσθηση αδιαφορίας προς τη μόδα, χαρακτηρίζουν μία από τις πιο διάσημες τάσεις, με γνωστότερο εκπρόσωπό της τον Kurt Cobain. ⠀ #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Ο Παναγιώτης Πέτσας φαίνεται πως είναι το μοντέλο που θα δούμε να αποχωρεί σήμερα από το σπίτι του GNTM, ενώ αύριο θα προβληθεί η αποχώρηση της Ίριδας.

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM μπορεί να μην κάνουν εμφανίσεις στα social media τους αλλά οι δημοσιογράφοι κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν ποιοι είναι εκτός και ποιοι συνεχίζουν στον διαγωνισμό!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: The Bachelor: «Μούφα» η λιποθυμία της Αντζελίνας! Αποκαλυπτικό video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X