Media

GNTM: Τι αποκάλυψε ο Σκουλός

GNTM: Τι αποκάλυψε ο Σκουλός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους κριτές που θα δούμε σίγουρα στο φετινό GNTM είναι ο Δημήτρης Σκουλός και από ότι φαίνεται είχε όρεξη για κουβεντούλες, καθώς έκανε μικρές αλλά σημαντικές αποκαλύψεις για το reality μοντέλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Ο φωτογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» αποκάλυψε πως τα κορίτσια θα τα βρουν δύσκολα φέτος, καθώς οι άνδρες είναι έτοιμοι για τον τίτλο του GNTM.

«Στην αρχή με ξένισε το GNTM με γιατί σκεφτόμουν, έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν άλλοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα. Εγώ θα κρίνω το ίδιο αυστηρά τα αγόρια και τα κορίτσια», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/0mTPlr9IcmE

Δείτε ακόμη: Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι απαντά στις κριτικές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X