Media

GNTM: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μοντέλα

GNTM: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μοντέλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, έφερε τη μεγάλη ανατροπή και άλλαξε τα δεδομένα! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου και των επάθλων, τα οποία τη φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, στο πιο απαιτητικό GΝΤΜ, που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Τα 10 κορίτσια

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου


Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Στο GNTM θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή.
Motto: “Άδραξε τη στιγμή”

Μαρινέλα Ζύλα


Η Μαρινέλα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Από 9 ετών ασχολείται με το χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. Στο ενεργητικό της μετράει πολλές διακρίσεις σε latin-ballroom αγώνες, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Αλβανίας. Εξοικειωμένη με τις υψηλές απαιτήσεις και την αυστηρή κριτική, ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τη φοβίζει. Με μεγαλύτερο αντίπαλο τον εαυτό της, επιδιώκει συνεχώς να ξεπερνά τα προσωπικά της όρια. Το GNTM είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling. Αφήνει πίσω τους γονείς και τον αδελφό της, που θα της λείψουν πολύ και μπαίνει δυναμικά στο διαγωνισμό. Στο GNTM σκοπεύει να χορέψει τους αντιπάλους της στο δικό της ρυθμό.
Motto: ”where focus goes, energy flows”

Χρύσα Καβράκη


Η Χρύσα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Eπικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται με την aerial yoga και την ακροβατική γυμναστική, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να έρχεται σε επαφή με τη φύση. Έχει μικρή εμπειρία στο χώρο του modelling και πιστεύει πως το GNTM θα της δώσει την ώθηση, που χρειάζεται, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Aγαπά το modelling ως μορφή τέχνης καθώς προσφέρει εικόνες που ομορφαίνουν τη ζωή. Δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ανταγωνιστικό, αλλά θεωρεί πως πρέπει να περνά καλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή
Motto: “Always be real”

 

Παρασκευή Κερασιώτη


Η Παρασκευή είναι 19 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για τη Ρομά καταγωγή της, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Στο σπίτι του GNTM παίρνει τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που θα της λείψει περισσότερο από όλους, για να τη βλέπει κάθε πρωί και να παίρνει δύναμη.Στόχος της να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.
Motto: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Ειρήνη Μητράκου


Η Ειρήνη είναι 18ετών και μεγάλωσε στην Αρτέμιδα Αττικής. Από το σχολικό θρανίο βρέθηκε στο σπίτι του GNTM για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο modelling και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο διαγωνισμό. Από παιδί της άρεσε ο χώρος του modelling, την εντυπωσίαζαν οι φωτογραφίσεις και η πασαρέλα. Ονειρεύεται να καταφέρει να πετύχει μια καριέρα αντίστοιχη της Sara Sampaio, που θαυμάζει. Το GNTM είναι η αφετηρία για να γνωρίσει τον κόσμο της μόδας. Μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM θα της λείψουν η οικογένειά της και οι φίλοι της, που αποχωρίζεται για πρώτη φορά. Θέλει όμως να αποδείξει ότι μπορεί να είναι η “ήρεμη δύναμη”, που θα κάνει τη διαφορά.
Motto: “Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είσαι ξύπνιος”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X