Media

House of Fame: Ο Μεταξόπουλος «πέταξε» απο το μάθημα έγκλειστο του ριάλιτι.

House of Fame: Ο Μεταξόπουλος «πέταξε» απο το μάθημα έγκλειστο του ριάλιτι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Όταν τελειώσεις με τα κουβαδάκια, έλα να κάνουμε και τραγούδι” τόνισε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο «House of fame» του Σκάι.

Μια δυσάρεστη στιγμή είχε στο «House of fame» της Παρασκευής, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει… τα γέλια του. Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια του μαθήματος με τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας του Σκάι δεν δίστασε να διακόψει εκνευρισμένος την ροή της διδασκαλίας.

«Με το που θα ξαναγελάσει κάποιος, έχει φύγει σούμπητος στο σπίτι», τόνισε ο Πάνος Μεταξόπουλος. «Δεύτερον, κοίτα με λίγο Μηνά». Εκείνη την ώρα, όμως, ο νεαρός σπουδαστής του τηλεριάλιτι γέλασε λίγο παραπάνω! «Έξω Πιτσίνιαγκας… Έξω Πιτσίνιαγκας… Πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου. Όταν τελειώσεις με τα κουβαδάκια, έλα να κάνουμε και τραγούδι», είπε με αυστηρό ύφος  ο Πάνος Μεταξόπουλος.

«Δεν πειράζει αγόρι μου… Και μένα μου έχει φύγει νευρικό και θα μου φύγουν και άλλα δέκα» πρόσεσε ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, βέβαια, ο Πάνος Μεταξόπουλος βγήκε εκτός αίθουσας για να φέρει εκ νέου στο μάθημα τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

https://www.youtube.com/watch?v=l5uEvPgsBr0

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X