Media

Η Γη της Ελιάς: Εκπληξη με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη μετά τη στάση του Χρήστου (βίντεο)

Η Γη της Ελιάς: Εκπληξη με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη μετά τη στάση του Χρήστου (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”,  αστυνομικές, δικαστικές αλλά και ερωτικές εξελίξεις συνθέτουν τον καμβά. Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με την Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, του άλλοτε εχθρού της. Στη συνέχεια εξομολογείται στην Μαρίνα τα πάντα με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα, θεωρώντας ότι η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα και ακολουθεί άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα η Ράινα από την Βουλγαρία εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X