Media

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει «Ζάρι» με στόχο να κατακτήσει τη Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει «Ζάρι» με στόχο να κατακτήσει τη Eurovision 2024
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Eurovision 2024: Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην ΕΡΤ1 στις 21:00 με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Με φόντο τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια του βιντεοκλίπ, αναδεικνύονται η πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τέσσερις χορευτές θα πλαισιώνουν την Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, στη σκηνή της Malmö Arena.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, ενώ η Κύπρος με τη Σήλια Καψή στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού.

Η ακριβής σειρά εμφάνισης θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X