Media

Η τραγωδία του Μητσοτάκη και της Στάη

Η τραγωδία του Μητσοτάκη και της Στάη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελικά αποδείχτηκε μία τραγωδία η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελλη Στάη και το Open. Αν ακολουθούσαμε την τακτική που ακολουθήθηκε όταν έδωσε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στο δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού πάλι με την Ελλη Στάη, θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι ο “Κυριάκος δεν τραβάει”.

Είναι, όμως, έτσι. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι για όσους βγάζουν συμπεράσματα με…μπακάλικο τρόπο. Το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο για να ξεστομίσουμε μία τέτοια κουβέντα και όποιος σέβεται τον εαυτό του δεν το κάνει. Η τηλεθέαση πάντως, ήταν τραγική, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πως ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής.

Πάντως, ο καθένας μπορεί να βγάλει όποιο συμπέρασμα θέλει από την τηλεθέαση

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της εκπομπής της Έλλης Στάη έκανε μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 6,6% στο σύνολο και 5,8% στο νεανικό κοινό. Τα ποσοστά στα τέταρτα στο σύνολο της τηλεθέασης κινήθηκαν από 3,9% έως και 7,6% και από 4,7% έως 6% στο νεανικό.

Και για να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς. Τα νούμερα που πετυχαίνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Ελλη Στάη είναι χαμηλότερα από αυτά που πέτυχε στην εκπομπή με τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και όσον αφορά στον αρχηγό της ΝΔ, η βάσανος πέρασε. Για το κανάλι μάλλον θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται να χειροτερέψει. Οπότε θα αποδειχτεί άλλο ένα ναυάγιο για την Ελλη Στάη. Συνηθισμένα πράγματα τα τελευταία χρόνια θα πείτε. Και θα έχετε απόλυτο δίκιο…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ο Σκάι έδιωξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X