Media

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει βρει το concept της εκπομπής που θέλει να κάνει και μιλά για αυτό!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει βρει το concept της εκπομπής που θέλει να κάνει και μιλά για αυτό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου να απέχει τον τελευταίο καιρό από τα τηλεοπτικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει διάφορες σκέψεις για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και έκανε κάποιες αποκαλύψεις.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλώντας στους Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για το γεγονός πως δε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση αλλά και για το concept το οποίο θέλει να παρουσιάσει!

Συγκεκριμένα η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε:

“Εγώ τότε επέλεξα να μην κάνω τίποτα, από το να κάνω κάτι που δεν θα ήμουν εγώ. Και πρέπει να τιμάς λίγο και τη διαδρομή σου και τα κύτταρά σου, και την αποστολή σου. Θεωρώ ότι είχα μια αποστολή που ολοκληρώθηκε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Βλέπω τα σημάδια από το σύμπαν που έρχονται και νιώθω ότι δεν θα ξανακάνω το “Πακέτο” ξανά, δεδομένων και των συνθηκών λόγω κορονοϊού.

Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που θα μετέφερε τον κόσμο σε μια πιο θετική κατάσταση ζωής, σε μια πιο θετική προσέγγιση της πραγματικότητας. Έχω ένα πολύ ενδιαφέρον concept στο μυαλό μου, έχω βρει και τον τίτλο, αλλά δεν ξέρω τώρα αν τα κανάλια είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο. Θέλω να δω το επόμενο βήμα, θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη.”

Δείτε ακόμη: MasterChef 5: Η αιχμηρή τοποθέτηση του Πάνου Ιωαννίδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X