Media

Η Βίκυ Καγιά λήγει την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά λήγει την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι φίλες και αυτό μας το έχουν δείξει με πολλές δηλώσεις τους αλλά συνεχίστηκε για πολύ η ιστορία της κόντρας και επιτέλους έφτασε η ώρα να λήξει το θέμα.

Η κάμερα του OPEN συνάντησε την παρουσιάστρια και θέλησε να μάθει αν η κόντρα συνεχίζεται, αλλά η Βίκυ έβαλε τελεία και συνεχίζει τη ζωή της.

«Πάλι θα μου κάνετε ερωτήσεις για τις δυο παλιές μου συνεργάτιδες;» είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε:

«Όσα χρόνια δουλεύω δεν είχα ποτέ, ούτε μία νύξη, ούτε μία φορά να πω πως κάποιος κάτι άλλο εννοούσε. Έχω ακούσει για άλλες, φίλες φίλων, από άλλα πρακτορεία. Είναι και να σου τύχει, είναι και να το μαγνητίσεις, είναι και λίγο να έχεις αυτή την αφέλεια που δεν ξέρεις ότι ο άλλος μπορεί να είναι επικίνδυνος και μπορεί να συμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά για την αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου πως είχε δεχθεί παλαιότερα σεξουαλική παρενόχληση. «Δυστυχώς άνδρες που βρίσκονται σε μια ισχυρή θέση πολλές φορές χειρίζονται καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνουν οι γυναίκες και να το δηλώνουν και να απαιτούν δικαιοσύνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X