Media

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αδειάζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αδειάζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας συστήθηκε μέσω του GNTM και ο κόσμος την αγάπησε για τον ατόφιο χαρακτήρα της και για τον ωμό τρόπο με τον οποίο μιλά καθώς δείχνει μια αυθεντικότητα.

Η art director του GNTM μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου» για την επιτυχία του reality μοντέλων και για το γεγονός πως αγαπήθηκε τόσο πολύ η εκπομπή και είπε:

«Τρίτη χρονιά που αγαπήθηκε το GNTM, νιώθω μόνο χαρά. Δεν έχω λόγια για το πως αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την εκπομπή. Εγώ περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δεν ξέρω γιατί το λέει η Ηλιάνα αυτό γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Είμαι σε μια εκπομπή που κάνει 3 χρόνια επιτυχία και ο κόσμος με αγαπάει».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που είχε πει πως δεν τη βλέπει καλά στο GNTM και είπε:

«Δεν είπα στην Ηλιάνα ότι δεν περνάω καλά. Την είδα στους Κουκου και δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Εμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άνδρας μου και η οικογένεια μου. Δεν μίλησα με την Ηλιάνα μετά τις δηλώσεις της, δεν με πειράζει. Μακάρι να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα”.

Δείτε ακόμη: Μαλέσκου και Μουτσινάς… απαντούν για τα «unfollow» στο Instagram (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X