Media

«Καλό Μεσημεράκι»: Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως βαφόταν μόνη της στο δελτίο

«Καλό Μεσημεράκι»: Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως βαφόταν μόνη της στο δελτίο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης η Σία Κοσιώνη και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για όλα όσα βίωσε αυτές τις μέρες αλλά και πως περνά στην καραντίνα μαζί με την οικογένεια της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ μιλώντας με τον Μουτσινά αποκάλυψε πως τον πρώτο καιρό της καραντίνας, πήγαινε κανονικά στο κανάλι αλλά βαφόταν μόνη της καθώς δε γινόταν να έρθει σε επαφή με make up artist για το καλό και των δυο.

Παράλληλα μίλησε για την καραντίνα μαζί με την οικογένεια της αλλά και για την περίοδο όπου ο τομέας της ενημέρωσης σήκωσε μεγάλο βάρος για τον κορονοϊό λέγοντας:

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος, πολύ βαριά από άποψη δουλειάς, από άποψη ψυχολογικού φορτίου. Εμείς δεν είχαμε την καραντίνα που είχαν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά είχαμε μια άλλη, ιδιότυπη καραντίνα. Εγώ είχα την καραντίνα του σπιτιού, εφάρμοζα όλα όσα έπρεπε να εφαρμόσω στο περιβάλλον του σπιτιού και μέσα στον ΣΚΑΙ μια άλλη καραντίνα, γιατί εδώ έχουμε μια… εσωτερική καραντίνα.

Συνειδητοποιήσαμε όλοι μας σε αυτή την περίοδο τι είναι σημαντικό και ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας, ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους ανησυχήσαμε περισσότερο και ποιοι είναι αυτοί που μας λείπουν».

Δείτε τη συνέντευξη της στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»:

Δείτε ακόμη: MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X