Media

Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς σχολιάζει τον Ρουβά

Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς σχολιάζει τον Ρουβά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δευτέρα σήμερα και ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε να τρολάρει τους celebrities στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»! Και πιο συγκεκριμένα το ζεύγος Ρουβά-Ζυγούλη καθώς τους έτυχε ένα περιστατικό το οποίο έγινε θέμα παντού.

Ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγος του διατηρούν ένα κοτέτσι στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά και μια αλεπού κατάφερε να τους ταράξει αφού έφαγε τις κότες τους! Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το περιστατικό και μέσω της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» περιέγραψε το σκηνικό με τον δικό του τρόπο!

«Αλεπού έφαγε τις κότες του Σάκη Ρουβά… Ένα θρίλερ… Σκηνές από κακοφτιαγμένη ταινία τρόμου στον νέο Βουτζά! Όλα ξεκίνησαν το βράδυ όταν έπεσε η νύχτα και ο λατρεμένος ποπ σταρ μαζί με το λαμπερό μοντέλο Κάτια, ξάπλωσαν στα σατέν σεντόνια τους», είεπ στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συνέχισε « Και ενώ τα παιδιά έπαιζαν επιτραπέζια, η μοχθηρή αλεπού βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει. Καραδοκούσε, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και όταν η μικρή Αριάδνη έκλεισε το φως, το άγριο αυτό ζωντανό φαίνεται να πέρασε το μποστάνι αφού πρώτα είχε ακινητοποιήσει κάτι γάτες που έχουν εκεί στο χωράφι, κατάφερε λοιπόν χωρίς να γίνει αντιληπτή να φτάσει αθόρυβα στο κοτέτσι και από εκεί πια ήταν θέμα χρόνου να επιτεθεί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. (Καλό Μεσημεράκι) Φωνές, χαμός, κακαριτά! Τα παιδιά πετάχτηκαν, η Κάτια να έχει τρελαθεί, ο Σάκης να της λέει «μη μου κλαις δυνατή να φανείς θέλω εσύ», προσπαθώντας να την παρηγορήσει και ξεφλουδίζοντας ένα αβοκάντο για τη βραδινή λιγούρα να την παίρνει αγκαλιά και να της λέει «όλα καλά» »!

Και εννοείται πως δε σταμάτησε να τρολάρει το περιστατικό που συνέβη στο ζεύγος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» :

Δείτε ακόμη: GNTM: Οι πρώτοι άνδρες υποψήφιοι μιλούν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X