Media

Καλό Μεσημεράκι: Το τραγούδι για την Πατούλη

Καλό Μεσημεράκι: Το τραγούδι για την Πατούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σχολιάζει καθημερινά πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και άτομα τα οποία μπορεί να έχουν ένα κωμικό ενδιαφέρον. Βέβαια, δεν ξεχνά να στέλνει και τα κοινωνικά του μηνύματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το λουλούδι του κάμπου μας! 🌻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Στη σημερινή εκπομπή του, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ξεκίνησε  με το γνωστό stand up το οποίο κάνει και το πρόσωπο που θέλησε να σχολιάσει πρώτο ήταν η Μαρίνα Πατούλη και τα χρυσαφένια αντικείμενα τα οποία διαθέτει. Εννοείται πως η see through εμφάνιση που έκανε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, δεν ξέφυγε από το στόμα του Μουτσινά ο ποίος προσάρμοσε δικούς τους στίχους στο γνωστό τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Το πουλάω το σπίτι».

«Είναι σε lockdown η Πατούλη και στο πιάνο δυο κουνέλια. Τα χρυσά τα ρολόγια της, τη σι θρου γκαρνταρόμπα της», τραγούδησε ο Μουτσινάς αλλά η ατάκα που έκανε τους πάντες να γελάσουν ήταν ότι επέστρεψε πιο χρυσή και από το ίδιο το χρυσό.

Aφού τελείωσε με τη Μαρίνα Πατούλη, «έπιασε» στο στόμα του την τηλεπερσόνα Kylie Jenner και την απόφαση της να αγοράσει ένα πανάκριβο σπίτι το οποίο θυμίζει μια μικρή πολιτεία!

Μέσω της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς και η αγαπημένη σε όλους μας Βάνια φροντίζουν να μας χαρίζουν αστείες στιγμές και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Instagram, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά likes και σχόλια και οι θαυμαστές της σχολίασαν για μια ακόμη φορά με τις στιλιστικές της επιλογές. :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#loveplaypiano #familymoments #stayhome #stayhealthy #sundayvibes #happytime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Δείτε ακόμη: To MEGA ετοιμάζει νέες σειρές αλλά ένα project «παγώνει»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X