Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: Μιλά για το περιστατικό με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Μιλά για το περιστατικό με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μιλά για πρώτη φορά η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον σχολιασμό που αφορούσε στο απαράδεκτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, στην εκπομπή όπου εμφανίζεται – «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και από ότι φαίνεται έχει μετανιώσει για όλα συνέβησαν.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο People μίλησε για τη ζωή της ενώ δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση που της έθεσε ο Μαρίνος Βυθούλκας η οποία αφορούσε τον σχολιασμό που έκαναν όλα τα μέλη της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Η πρεμιέρα έγινε στις 11/9 και μόλις δύο μήνες μετά παρουσιάστηκε ένα θέμα στην εκπομπή με το περιστατικό με τη φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Ένα θέμα που ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από παντού.

«Δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, διότι έχω ως αρχή πως η συγνώμη “μπασταρδεύεται” όταν ξεκινούν οι δικαιολογίες και παύει να έχει αξία. Ο κόσμος αντέδρασε βίαια, αλλά και δίκαια. Εντυπωσιάστηκα, όμως, με το μένος ορισμένων ανθρώπων που δεν περίμενα να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με τρόμαξε ήταν η φαινομενικά σαρωτική ακύρωση όσων πραγμάτων είχα αποδείξει μέχρι τότε εξαιτίας αυτών των λίγων λεπτών. Αυτό ήταν κάτι που με συγκλόνισε, με τάραξε. Ως άνθρωπος έχω μάθει να είμαι πολύ δυνατή, σκληρή συχνά, κι όμως ύστερα από αυτό ανακάλυψα δυνάμεις και ανθεκτικότητα που δεν ήξερα ότι είχα. Θεωρούσα και θεωρώ πως συνέβη κάτι που δεν ταιριάζει με εμένα και αυτά που εγώ έχω στο μυαλό μου ως πορεία, αρχές και δείγματα γραφής για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Το μεγάλο ζήτημα ήταν στο δικό μου το μυαλό και πώς στέκομαι εγώ απέναντι μου και όχι στις εξωτερικές αντιδράσεις. Άλλωστε έχω μάθει να βασίζομαι σε μένα και για την αποδοχή αλλά και για την όποια τιμωρία»

Δείτε ακόμη: MEGA: ο Γιώργος Καπουτζίδης με ρόλο στο νέο κανάλι (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X