Media

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα συνεργαστεί με την Καινούργιου;

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα συνεργαστεί με την Καινούργιου;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η τηλεόραση και ο κόσμος τη θέλουν. αφού η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» να πηγαίνει αρκετά καλά.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται έντονα μια συζήτηση που αφορά την Κατερίνα Ζαρίφη και και την ένταξη της στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια μίλησε για αυτό στο περιοδικό People, και απάντησε στις ερωτήσεις που τις έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε παρακάτω:

Ο συνάδελφος Γρηγόρης Μελάς έγραψε πως από τον Σεπτέμβριο θα είσαι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ισχύει;

Έχω πει πως ένας από τους ανθρώπους που θα ήθελα να συνεργαστώ είναι σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου. Κι αυτό γιατί στον αέρα είμαστε δυο εντελώς αντίθετοι άνθρωποι, που μπορεί ο ένας να τρολάρει τον άλλο. Η Κατερίνα είναι μια παρουσιάστρια «κούκλα-μπούκλα», που δέχεται, όμως, την πλάκα. Είναι ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος και μπορεί να πάει μια κουβέντα ένα βήμα παρακάτω στον τηλεοπτικό αέρα. Τώρα, όσον αφορά σε αυτό που με ρώτησες, θα σου πως ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού.

Πώς θα σου φαινόταν να είσαι του χρόνου στο Ευτυχείτε;

Όλα είναι υπό συζήτηση, αναλόγως με το τι θα σου ζητηθεί να κάνεις. Ξέρω πως η Κατερίνα ετοιμάζει καινούρια πράγματα για το πρωινό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Στην τηλεόραση όλα συζητιούνται και όλα μπορούν να συμβούν. Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση ήταν «Φυσικά, αναλόγως των βάσεων που θα τεθεί η συνεργασία». Από τη στιγμή που έχεις δουλέψει καλά με έναν άνθρωπο, ξαναδουλεύεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X