Media

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η αποκάλυψη του δικηγόρου του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ είχε προκαλέσει το 2017, η είδηση, πως ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ενεπλάκη σε ατύχημα με ένα λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να βρεθεί ο παρουσιαστής στο νοσοκομείο για πολύ καιρό.

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, κ.Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «T-Lice», αποκάλυψε πως το δικαστήριο αποφάσισε να αποζημιωθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης από τον οδηγό του λεωφορείου, την ασφαλιστική και την ΟΣΥ.

«Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο – φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση», ανέφερε ο κ.Λύτρας για την απόφαση του παρουσιαστή.

Μιλώντας για την υγεία του παρουσιαστή ο δικηγόρος του αποκάλυψε:

«Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: GNTM: Ο ημιτελικός θα προβληθεί απόψε 14/12

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X