Media

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάτωσε» η συνέντευξη στον Alpha

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάτωσε» η συνέντευξη στον Alpha
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα συνέντευξη σε κανάλι– έχουμε χάσει το μέτρημα- έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες απέναντι του ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ του Alpha.

Μίλησε περίπου για όλα- κουβέντα για τους μικρομεσαίους πάντως όσον αφορά τη στήριξη τους απο την πολιτεία.

Το θέμα είναι αλλού. Στην τηλεθέαση. Το κεντρικό δελτίο του Alpha, σύμφωνα με τα δεοδμένα της Nielsen Audience Measurement, «έφαγε» ήττα στο δυναικό κοινό. Γι αυτό άλλωστε δεν γίνεται όλος ο καβγάς; Ή μήπως όχι.

Στην κατηγορία αυτή έσκισε το Star με σχεδόν επτά ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τον Alpha. Τουτέστιν έφαγε «φάπα» από το ομόσταβλο κανάλι ο Alpha. Του ‘ρθε όμως και δεύτερη κατραπακιά. Στο γενικό σύνολο η σβουριχτή ήρθε από τον Αντέννα. Έστω και με ελάχιστη διαφορά.

Στον Alpha και πιθανόν στη ΝΔ να πανηγυρίζουν λόγω των τηλεθεάσεων. Αλλά για να το κάνουμε λιανά (και με στρογγυλοποιήσεις για να συνεννοούμαστε) ούτε δύο στους δέκα δεν άντεξαν να δουν τον Μητσοτάκη στον Alpha.

Κι αυτό δεν είναι «μήνυμα» προς τον πρωθυπουργό από τους τηλεθεατές. Είναι «μήνυμα» με πολλούς (πολιτικούς) αποδέκτες. Γκέγκε ή νούκου γκέγκε;

Πάμε λοιπόν στα «νούμερα».

14,2% ο Αντώνης Σρόιτερ την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, 10,2% έκανε χθες Πέμπτη. Είχε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για συνέντευξη, όπως σχολιάζει στο twitter το e-tetradio.

Βέβαια θα ήταν από τα άγραφα να κάνει τηλεθέαση η συνέντευξη ενος πρωθυπουργού (και δη του Μητσοτάκη) που κάνει συνεχώς διαγγέλματα και δεν έχει τίποτε άλλο να πει στον κόσμο.

Αναλυτικά η τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων χθες
STAR: 16,7% (δυναμικό) και 13,6% (γενικό)
ΑΝΤ1: 14,4% (δυναμικό) και 16,1% (γενικό)
ALPHA: 10,2% (δυναμικό) και 16% (γενικό)
ΣΚΑΪ: 10% (δυναμικό) και 13,2% (γενικό)
MEGA: 6,3% (δυναμικό) και 4,3% (γενικό)
OPEN: 5,3% (δυναμικό) και 8,1% (γενικό)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X