Media

Λιάγκας: Φανερά ενοχλημένος με την Κατερίνα Γκαγκάκη

Λιάγκας: Φανερά ενοχλημένος με την Κατερίνα Γκαγκάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας πολλές φορές λέει την άποψη του ανοιχτά και αυτή τη φορά είπε δυνατά την άποψη του απέναντι στην Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία μίλησε για αυτό που έγινε με τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Κατερινά Γκαγκάκη είπε πως για τον καθένα υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να πει και αυτή ήταν η φράση και ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχουν για τον καθένα! Επίτρεψέ μου… Όλοι κάνουμε χρόνια τηλεόραση. Εγώ θίγομαι γιατί κάνω τριάντα χρόνια τηλεόραση. Βρες μου έναν άνθρωπο που θα βγει και θα πει ότι έχω κάνει κάτι άσχημο εγώ σε συνεργάτες μου τόσα χρόνια που δουλεύω σε αυτή τη δουλειά. Ας βγει ένας μοντέρ, σκηνοθέτης, τεχνικός που θα βγει και να πει κάτι. Δεν το δέχομαι ότι για όλους υπάρχουν στραβά. Όχι!».

Και συνέχισε «Κάποιοι άνθρωποι στον χώρο αυτό έχουν μια προστασία, Κατερίνα μου, και τους θεοποιούμε ενώ δεν το αξίζουν. Και κάποιοι που έχουν φερθεί καλά σε όλους τους συναδέλφους τους βάζουμε και τους πυροβολούμε στη γωνία. Δεν θέλω να το πάω σοβαρά αλλά έτσι πάει δυστυχώς».

Δείτε ακόμη: Big Brother: Όνομα «έκπληξη» για την παρουσίαση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X