Media

«Love it»: Νέα σεζόν με ξεπερασμένες επιλογές…

«Love it»: Νέα σεζόν με ξεπερασμένες επιλογές…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την επιβεβαίωση ότι το «Love it» του Σκάι αποτελεί  ένα ανέπνευστο, προσωπικεντρικά εγωπαθές,  άοσμο και παρωχημένο τηλεοπτικό προϊόν, έρχεται να ενισχύσει η πληροφορία ότι ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι στο πάνελ της εκπομπής.

Οι υπεύθυνοι του Σκάι θέλουν- λέει- διακαώς τον Σάκη Κατσούλη- του «Survivor»- στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όμως, παρότι πέρασαν πολλοί από το πλευρό της στα δοκιμαστικά, αυτός που τελικά θα βρεθεί δίπλα της θα είναι -εκτός απροόπτου- ο Κώστας Μαρτάκης.

Κώστας Μαρτάκης

Ο τραγουδιστής λέγεται ότι είχε  δεχθεί  διάφορες προτάσεις από τον Αντέννα όσο και από το Open, μια και τα κανάλια θέλουν να καλύψουν όποια κενά στη στελέχωση των εκπομπών τους!

Οπως φαίνεται όμως ο Μαρτάκης οδεύει προς τον Σκάι, και μάλιστα με διπλό ρόλο, μια και υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει στο δεύτερο μέρος της σεζόν παράλληλα με το «Love it» και μια θέση στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής εμφανιζόταν σε πρωινάδικο ήταν στα «Καλημερούδια» του Mega στο πάνελ της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Mαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μαρτάκη θα βρίσκεται από την περσινή σεζόν και η Μάρτζυ Λαζάρου -καθώς είναι η μόνη που έμεινε-, ενώ έκλεισε και η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία θα μπαινοβγαίνει στο πλατό με θέματα και πέρυσι ήταν στο «Πάμε, Δανάη!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X