Media

«Μαλλιοτραβήχτηκαν» με το… γάντι Σκορδά-Σαλαγκούδη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

«Μαλλιοτραβήχτηκαν» με το… γάντι Σκορδά-Σαλαγκούδη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μαλλιοτραβήχτηκαν» με το γάντι Φαίη ΣκορδάΑνθή Σαλαγκούδη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με αφορμή εικασίες για  «υπαγορευμένες» ψήφους παραμονής της τηλεπερσόνας στο ριάλιτι «Survivor» του Σκάι.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, από τότε που αποχώρησε απο το τράς τηλεριάλιτι, έχει βγει σεργιάνι στα κανάλια. Το πρωί της Δευτέρας φιλοξενήθηκε στο σουσούδικο πρωινάδικο με τους Σορδολιαγκαίους.

Ανθή Σαλαγκούδη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής μπέρδεψε την ερευνητική  και αποκαλυπτική δημοσιογραφία με το ανθυποκουτσομπολιό. Άρχισε να ρωτά, και με σχολιαστικό τρόπο, την φιλοξενούμενη της αν παρέμεινε στο «Survivor» και με την «υποστήριξη» των γονιών της, οι οποίοι ως προβεβλημένα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας (σ.σ. της Θεσσαλονίκης) αλλά και του ευρύτερου δημόσιου βίου, ασκούσαν επιρροή σε φίλους και γνωστούς ώστε με τη σειρά τους εκείνοι ψηφίζοντας την Ανθή Σαλαγκούδη να την κρατήσουν στο τηλεριάλιτι.

Στο σημείο αυτό οι τόνοι ανέβηκαν, οπότε πετάχτηκε ο Λιάγκας ρώτησε αν η προσκεκλημένη έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση για το εγγύς μέλλον εκείνη αποκρίθηκε ότι αν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο και επισημο δεν λέει κουβέντα και η υποτιθέμενη συνεντευξη έκλεισε με τρόπο μάλλον αμήχανο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X