Media

Μαρία Μπεκατώρου: Τί θα κάνει στο Mega…

Μαρία Μπεκατώρου: Τί θα κάνει στο Mega…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, στον Αντέννα, άλλος ανοίγει, στο  Mega, για τη Μαρία Μπεκατώρου που θα εμφανίζεται σε δύο παραγωγές του σταθμού.

Το Mega είναι το κανάλι εκείνο που πολιόρκησε έντονα τη Μαρία. Η οποία από την ερχόμενη σεζόν θα έχει διπλό ρόλο.

Κατ’ αρχήν θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase»”,  με το οποίο το κανάλι της Συγγρού της είχε κάνει κρούση, πρόταση που την ενδιέφερε.   Στις συζητήσεις που ακολούθησαν οι δύο πλευρές συμφώνησαν και για την εμπλοκή της σε μια ακόμα παραγωγή, πάλι ως παρουσιάστρια.

Η Μπεκατώρου που λέτε, θα παρουσιάζει στο Mega και το εβδομαδιαίο σόου «I can do that», σύμφωνα και με το iwoman.gr και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου.

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου ισραηλίνης προέλευσης που βγήκε στον αέρα το 2015 μέσα από το NBC, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μάρλον Ουέιανς και φαίνεται να διαγράφει επιτυχημένη πορεία καθώς τα δικαιώματα αξιοποίησης του έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του προγράμματος έξι δημόσια πρόσωπα καλούνται να αντεπεξέλθουν σε διαφορετικές προκλήσεις (χορό, τραγούδι, ακροβατικά, μαγικά/ταχυδακτυλουργικά) με την καθοδήγηση επαγγελματιών, καθένας στο είδος του. Παραπέμπει στο «Your Face Sounds Familiar» και φαίνεται να ταιριάζει στην Μπεκατώρου.

Φυσικά, θα υπάρχει και ψηφοφορία, ενώ στο τέλος ο σκοπός είναι ν’ αναδειχθεί «ο καλύτερος παρουσιαστής».

Μία γεύση από την αμερικανική εκδοχή

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X