Media

MasterChef: «Ο Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου»

MasterChef: «Ο Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο φετινό MasterChef έχουμε δει να δημιουργούνται ζευγάρια, να γίνονται μεγάλοι τσακωμοί, να υπάρχει ανελέητο κράξιμο πίσω από την πλάτη των παικτών ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς παίρνει τον φετινό τίτλο του «γόη» στο reality μαγειρικής.

Ο σεφ έχει δυο παίκτριες στην ομάδα του, τη Μάρλεν και τη Μαριάννα, οι οποίες δηλώνουν πιστές στον μέντορα τους και μεγάλες φαν. Αλλά η Μαριάννα το πήγε ένα βήμα παραπέρα με τη χθεσινή της δήλωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τρεις ομάδες λοιπόν σήμερα! Τι ρόλο όμως παίζουν οι αριθμοί πάνω στις μάρκες των παικτών;⠀ @StarChannelTv #MasterChefGR #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Στην ομαδική δοκιμασία, ο κριτής του MasterChef, πήγε στον πάγκο της για να δει τι κάνει αλλά εκείνη έτρεχε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να του μιλήσει πολύ και δήλωσε μετά στην κάμερα:

«Στεναχωρήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να καθίσω να του μιλήσω αλλά δε νομίζω ότι με παρεξήγησε… Εντάξει σε όλες τις γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είμαι η μόνη, δε νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει κανένας. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Άραγε ο κριτής πως θα αντιδράσει μόλις ακούσει τη συγκεκριμένη δήλωση; Και θα το πάμε ακόμη παραπέρα… Η γυναίκα του τι έχει να πει για τις εξομολογήσεις που γίνονται στην κάμερα; Από τον Ιωαννίδη το περιμέναμε, και ο Κοντιζάς μας τη φύλαγε! Μωρέ μπράβο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: «Γκρεμίστηκε» το Happy Day! «Μαλ…φέρνει! Έγινε μωρό»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X