Media

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο τελικός

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο τελικός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το MasterChef θεωρείται το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της φετινής σεζόν καθώς ο κόσμος το αγκάλιασε για μια ακόμη χρονιά και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά. Η Παραγωγή δε σταμάτησε τα γυρίσματα για πολύ καιρό και οι παίκτες είναι πλέον εκτός σπιτιού και περιμένουμε τον τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μέχρι εδώ ήταν. Τώρα, οι κριτές θα πρέπει να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα των τριών κοριτσιών. #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, ο τελικός του MasterChef θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου και τα περισσότερα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε η δημοσιογράφος:

«Είμαστε σχεδόν στον τελικό. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου. Θα εξαρτηθεί το πώς θα πάνε από εδώ και πέρα τα επεισόδια, καθώς από τα πέντε επεισόδια, πήγαμε στα τρία τη βδομάδα και τώρα προβάλλονται δύο. Θα δούμε πως θα πάει το μοντάζ. Ο τελικός θα γυριστεί στα μέσα Ιουνίου, για να προβληθεί στα τέλη Ιουνίου. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο, το τελευταίο κομμάτι του τελικού θα είναι live. Φέτος λόγω κορονοϊού ο ημιτελικός δε θα είναι στο εξωτερικό!».

https://youtu.be/sR6KIgui_ag

Τα spoilers αναφέρουν πως οι Σταύρος και Σταυρής θα είναι οι δυο παίκτες οι οποίοι θα παλέψουν γαι το έπαθλο του MasterChef και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει!

Δείτε ακόμη: «Εγκεφαλικό» ο Παπαδάκης! Το… φυσάει και δεν κρυώνει το «χουνέρι» από Open μεριά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X