Media

MasterChef: Ξεσπά ξανά η Κατερίνα

MasterChef: Ξεσπά ξανά η Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη συνεχίζει να κράζει κόσμο στο MasterChef και όπως βλέπουμε σε Twitter και Instagram, ο κόσμος αρχίζει να τη στηρίζει και πλέον τα βάζουν με τη Μαρία! Αλλά αυτό δε σημαίνει πως η παίκτρια σταματά να κράζει τους δικούς της στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά χρειάστηκε να συνεργαστεί με τον Μπέλλο, τη Μάρλεν και τη Ντέμη στην ομαδική δοκιμασία και δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου ευχαριστημένη με την ομάδα της. Και καταλαβαίνετε τι ξεκίνησε να λέει μπροστά στην κάμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με σκοπό να γεφυρωθούν οι ελληνικές γεύσεις με εκείνες τις υπόλοιπης Ευρώπης, οι παίκτες μαγειρεύουν τόσο για τους κριτές, όσο και για δύο εκλεκτούς καλεσμένους. Τι ωραία δοκιμασία! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

«Ιδανικά θα ήθελα να διώξω και τη Μάρλεν και τη Ντέμη και να συνεργαστώ εγώ με τον Μπέλλο και κανένας άλλος. Τώρα, για να εξηγήσω και λίγο τη στάση μου, η Μάρλεν είναι μονομάχος, δεν έχει ομαδικό πνεύμα. Και όσον αφορά τη Ντέμη, δεν γουστάρω καθόλου, τόσο απλά.Εγώ, ανθρώπους, οι οποίοι εκεί που φτύνουν εκεί ξανάγλυφουν και ανάλογα με το πώς είναι τα συμφέροντά τους τα προσωπικά, να κολλάνε σε παιδιά από το σπίτι μέσα για να βολεύονται και να είναι πιο “safe” στις ομαδικές, δηλαδή… εμετός», είπε η παίκτρια του MasterChef!

Δείτε ακόμη: «Καλό Μεσημεράκι»: Ο Μουτσινάς βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αράχνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X