Media

Μεγάλες ανατροπές στον Σκάι και το Survivor

Μεγάλες ανατροπές στον Σκάι και το Survivor
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εφιάλτης κατάντησε το Survivor για τον Σκάι. Οι υπεύθυνοι βλέπουν τα πολύ χαμηλά νούμερα του τηλερεάλιτι και τους πιάνει σύγκρυο. Το πρόβλημα είναι τεράστιο αφού για χάρη του Survivor μετακόμισε την Παρασκευή και η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που πετύχαινε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις του Survivor έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο κανάλιτου Φαλήρου.

Το reality επιβίωσης που χτυπούσε πενηντάρια στην πρώτη του βερσιόν και τριαντάρια στη δεύτερη. Τώρα περιορίζεται στο 14- 15 % και μάλιστα όταν παίζει απέναντι στο «Master Chef» του Star κάνει μονοψήφια. Όλα αυτά έχουν σημάνει συναγερμό στο κανάλι του Φαλήρου που αναζητεί λύση.

Σε πρώτη φάση, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και θα προστεθούν άλλοι για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, επειδή το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά ούτε στην Τουρκία, υπάρχουν πολλές φωνές που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να αλλάξει το κόνσεπτ και να μπουν κάποιοι Celebrities, διότι αυτοί είναι που τραβάνε το κοινό.

Συγκεκριμένα, όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του σταθμού, έχει δοθεί ένα περιθώριο δύο εβδομάδων προκειμένου να δουν αν με τις προσθήκες ατόμων ανέβει η τηλεθέαση. Και αν αυτό δεν συμβεί, τότε δεν αποκλείεται να δούμε να καταργηθεί το «Ελλάδα- Τουρκία». Οπότε το παιχνίδι θα γίνει πάλι μεταξύ Διάσημων και Μαχητών.

 Survivor: Αποχώρηση «βόμβα» Ελληνίδας παίκτριας – Νέα ένταση μεταξύ των ομάδων (video)

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επιφύλασσε ορισμένες εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Νάντια Μαυρουδέα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι για λόγους υγείας. Ωστόσο, η Ρία Κολοβού επιστρέφει κανονικά στην ομάδα.

Εκτός Survivor η Νάντια Μαυρουδέα

«Τα άσχημα νέα είναι ότι η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει.

»Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε και τους δύο νέους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Πρόκειται για τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελπίδα Μεζιρίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X