Media

My Style Rocks: Η επεισοδιακή έξοδος της Ευρυδίκης

My Style Rocks: Η επεισοδιακή έξοδος της Ευρυδίκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε οριστικά από το «My Style Rocks» όπως μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram και σήμερα είδαμε το επεισόδιο όπου ήρθε σε αντιπαράθεση με τους κριτές.

H διαγωνιζόμενη έκανε μια εμφάνιση την οποία τοποθέτησε στα μπουζούκια, και οι κριτές δεν χάρηκαν καθόλου με το ύφος της αλλά και με τα ρούχα τα οποία επέλεξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο Στέλιος Κουδουνάρςη και να της πει:

«Το παιχνίδι ορίζεται από το στυλ τελικώς, εντάξει; Όχι από άλλα κόλπα, τρόπους, φιλίες και αγάπες. Αν έχεις δουλειά και δεν προλαβαίνεις, μήπως να το σκεφτείς διαφορετικά και να κάτσεις να κάνεις τη δουλειά σου κι εμείς τη δική μας; Όταν έρχεσαι κι εγώ πρέπει, οφείλω να ασχοληθώ με αυτή την εικόνα, την οποία εσύ κάνεις ότι προλαβαίνεις, στεναχωριέμαι. Γιατί να είμαι εγώ εδώ, να τρώω τις ώρες μου και να ασχολούμαι με μια Ευρυδίκη, η οποία κάνει ότι προλαβαίνει; Γιατί αυτό είναι ότι προλαβαίνεις. Κάθε μέρα τα ίδια, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να ντυθείς για να έρθεις εδώ σωστή μία φορά. Σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις κριτική, να τσακωθείς, να λιποθυμήσεις, να γελάσεις, ωραία είναι αυτά και περνάω ωραία μαζί σου, σε συμπαθώ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε για στυλ;»,.

Αφού τα άκουσε αυτά η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, είπε:

«Όταν το κάνω αυτό κι έρχομαι σοβαρή να μιλήσω για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή κι αδιάφορη, όπως προχθές. Όταν έρχομαι εδώ και είμαι κανονικά ντυμένη, μου λέτε ότι είμαι αδιάφορη. Δεν θα τρελαθώ… Έλα τώρα! Μπορώ να φύγω;»,

Έτσι η Ευρυδίκη έφυγε από το πλατό!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο γιος της Μανωλίδου και του Άδωνη έγινε 15 και η μαμά «λιώνει»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X