Media

Νέα παρέμβαση Μαξίμου στο Mega-Φόβος no2 Μητσοτάκη για τη Ράνια Τζίμα

Νέα παρέμβαση Μαξίμου στο Mega-Φόβος no2 Μητσοτάκη για τη Ράνια Τζίμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr σας ενημέρωσε προ ημερών για την ωμή παρέμβαση του Μαξίμου στο Mega απαιτώντας να αλλάξει το πρόσωπο που θα πάρει τη συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τη Ράνια Τζίμα όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί– που όπως φαίνεται προκαλεί ανησυχίες  στο πρωθυπουργικό περιβάλλον – να είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου! Το κανάλι απέκρουσε την απόπειρα ανάμιξης στον προγραμματισμό του και κάπου εκεί η υπόθεση “συνέντευξη Μητσοτάκη στο Mega” έχει “παγώσει”!

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και δεύτερος γύρος με αφορμή το ένα και μοναδικό debate όλων των πολιτικών αρχηγών που συμφωνήθηκε τελικά, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Μαξίμου διαμηνύθηκε πάλι “αρμοδίως” ότι θα ήθελαν η Κατερίνα Παναγοπούλου να εκπροσωπήσει το κανάλι στο debate της 10ης Μαϊου.

Το κανάλι φυσικά ετοιμάζεται να στείλει τη Ράνια Τζίμα , την “πρωτη κυρία” του δελτίου των 8, που έχει κατακτήσει σταθερά την πρωτιά από την αρχή της σεζόν στον ανταγωνισμό. Στο τραπέζι – σύμφωνα με τις typologies.gr – πέφτουν πλέον και τα ονόματα των παρουσιαστριών Δώρας Αναγνωστοπούλου και Νίκης Λυμπεράκη, ως μια τρίτη λύση, ώστε να αποφευχθεί το νέο αδιέξοδο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X