Media

Ντόρα Κουτροκόη: Μία καλή είδηση για τη δημοσιογράφο που έδιωξε ο Σκάι

Ντόρα Κουτροκόη: Μία καλή είδηση για τη δημοσιογράφο που έδιωξε ο Σκάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Και μία καλή είδηση για του Ντόρα Κουτροκόη που ο Σκάι την απέλυσε με έναν τρόπο σκληρό και άθλιο. Πριν από το καλοκαίρι την πολιόρκησε και κατάφερε να την πάρει από τη δουλειά που είχε. Και πριν λίγες μέρες της έδειξε την έξοδο προκαλώντας την οργή των δημοσιογράφων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Την Τρίτη, όπως προαναφέραμε υπήρξε και μία καλή είδηση, που είναι η στήριξη από την Ενωση Συντακτών, δηλαδή το συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων, το οποίο έβγαλε επίσημη ανακοίνωση. Η ΕΣΗΕΑ αφού εξέφρασε τη διαμαρτυρίας επέκρινε την εργοδοσία επισημαίνοντας ότι έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη των δικών της αποφάσεων, πράγμα που δεν έκανε.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη Ντόρα Κουτροκόη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X