Media

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος για την «Τέλεια απόδραση»

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος για την «Τέλεια απόδραση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τηλεπαιχνίδι «Η τέλεια απόδραση» έρχεται απο τον Alpha για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το νέο- για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα- τηλεπαιχνίδι είναι ήδη δοκιμασμένο καθώς προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες.

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Η πρεμιέρα για την «Τέλεια απόδραση» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 20.00.

Στο μεταξύ ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει και με το  «Deal» εξακολουθώντας να μοιράζει χιλιάδες ευρώ, διατηρώντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, αλλά και τους πίνακες της τηλεθέασης. Μία ακόμα πρωτιά έρχεται να προστεθεί στα πρακτικά της εκπομπής, αφού και την εβδομάδα 12 με 16 Απριλίου, το Deal ήταν πρώτο στο σύνολο του κοινού στη ζώνη μετάδοσής του με 16.9%, ενώ 1.010.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν στον Alpha για να παρακολουθήσουν την απογευματινή τους τηλε-συνήθεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X