Media

Ο Γιατρός: Έγκυος η γυναίκα του τηλεοπτικού Αλί Βεφά – Φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ο Γιατρός: Έγκυος η γυναίκα του τηλεοπτικού Αλί Βεφά – Φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο επιτυχημένος Taner Ölmez, γνωστός και ως ο γιατρός, από την σειρά Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως ζει το δικό του θαύμα, καθώς σύντομα θα γίνει πατέρας.

Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά είναι παντρεμένος με την Ετσέ Τσεσμίογλου από το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο , και η ευτυχία τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας γυναίκας του τηλεοπτικού Αλί Βεφά

Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του “Αλί”, Τανέρ Ολμέζ!

Ο Τανέρ Ολμεζ, πασίγνωστος πλέον και ως “Αλί” από την αγαπημένη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, έχει γεννήσει πολλά ερωτήματα ειδικά στο γυναικείο κοινό, όσον αφορά την ζωή του και έχουμε όλες τις άγνωστες πτυχές της. Βρήκαμε μέχρι και τι ύψος και κιλά έχει και θα πάθετε σοκ!

Ο Τανέρ Ολμέζ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1986 στην Κωνσταντινούπολη. Ποτέ δεν ονειρεύτηκε πως θα γίνει ηθοποιός, καθώς λόγω της δουλειάς του πατέρα του -ήταν κρεοπώλης- πίστευε πως θα ασχολούνταν με τις πωλήσεις. Το θέατρο μπήκε στη ζωή του όταν σε μία σχολική παράσταση πρόσεξε πως οι ηθοποιοί δεν έπαιζαν καλά και έκαναν λάθη, κάτι που το συζήτησε με τον καθηγητή του.

Στη συνέχεια ξεκίνησε και εκείνος να παίρνει μέρος στις σχολικές παραστάσεις, με το ντεμπούτο του να το κάνει στο «Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός» του Σαίξπηρ, ενώ από τότε άρχισε να βλέπει πολλές ταινίες. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης στο τμήμα του Κρατικού Θεάτρου και η καριέρα του άρχισε το 2009 μόλις στα 23 του χρόνια, όταν τον κάλεσαν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Grand Bazzar».

Η πρώτη του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Kayip Sehir», ενώ ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος έγινε στη σειρά «Κιοσέμ Σουλτάνα» όπου υποδύθηκε τον Σουλτάνο Οσμάν Β’. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε με τη σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» -που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ- η οποία στην Τουρκία σημειώνει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και όλοι μιλάνε για το αστέρι της υποκριτικής στη γείτονα χώρα.

Όμως την περασμένη χρονιά κατάφερε να κερδίσει και το βραβείο του «Πιο επιτυχημένου ηθοποιού της χρονιάς» για τη θεατρική παράσταση «Ο δολοφόνος Τζο». Εκτός από τηλεοπτική καριέρα, ο Τανέρ Ολμέζ κάνει καριέρα και ως μουσικός και τραγουδιστής, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε σκηνές σε όλη την Τουρκία με μεγάλη επιτυχία. Έχει ύψος 1,75, ζυγίζει 60 κιλά, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις και σε πάνω από 11 σειρές και 5 κινηματογραφικές ταινίες. Λατρεύει τη μουσική και τα ταξίδια, του αρέσει να κάνει βόλτα με το ποδήλατο, ενώ δηλώνει φίλαθλος της Μπεσίκτας. Οι μηνιαίες απολαβές του είναι 30.000 τουρκικές λίρες (δηλαδή σχεδόν 15.500 ευρώ), ενώ το νέο σπίτι που αγόρασε, του κόστισε 385.000 ευρώ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X