Media

Ο Μάκης Τσέλιος για τον μεγάλο έρωτά του τον Billy Bo και το τραγικό τέλος

Ο Μάκης Τσέλιος για τον μεγάλο έρωτά του τον Billy Bo και το τραγικό τέλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τη μεγάλη του αγάπη, τον έρωτα της ζωής του μίλησε ο Μάκης Τσέλιος στη εκπομπή Στούντιο 4 στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Είναι η πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τον έρωτά τους. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην απώλεια του συντρόφου του, Billy Bo, κατά κόσμον Βασίλη Κουρκουμέλη.

Μάκης Τσέλιος μιλώντας για τον Billy Bo είπε ότι ήταν πολύ όμορφος και γρήγορα η συνεργασία τους έγινε έρωτας και συντροφικότητα: «Μου άρεσε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί. Ήταν τόσο ερωτεύσιμος, ερωτεύσιμος από τους πάντες, σε σταματούσε η ομορφιά του. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί μου. Μείναμε μαζί, τον ερωτεύτηκα. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αυτό, αλλά το ξέρει ο κόσμος», ομολόγησε στους παρουσιαστές.

Ενώ η ασθένειά του τον κατέβαλε παρά το γεγονός πως πήγαν στα καλύτερα νοσοκομεία της Γαλλίας και ξοδεύτηκαν αμύθητα ποσά: «Δεν είχε προσωπική δύναμη γι’ αυτό ήταν γαντζωμένος από πάνω μου. 9 μήνες ταλαιπωρήθηκε με την ασθένειά του -άλλοι θα έφευγαν σε 15-20 μέρες αλλά έκανα ό,τι ήταν δυνατόν στον κόσμο ολόκληρο. Είχαμε μαζέψει μια περιουσία τότε, την έφαγα όλη. Ήταν μια δύσκολη αρρώστια τότε. Η απώλειά του με πονάει», συμπλήρωσε ο Μάκης Τσέλιος, για να συνεχίσει την τραγική αυτή ιστορία: «Ήμουν στο Παρίσι και με πήρε ο Billy Bo και μου είπε «Μάκη, με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι χύθηκε το αίμα που είχα δώσει και να κάνω ξανά εξετάσεις».

Εκείνη τη στιγμή χύθηκε το δικό μου αίμα. Νοσηλεύτηκε στο Παρίσι με το όνομα Τριανταφυλλόπουλος. Μου έλεγε «Δεν θα γυρίσω Μάκη, εγώ θα φύγω και πρέπει να κοιτάξεις κι εσύ τη ζωή σου». Ήθελε να έρθει στην Αθήνα, να δει τη θάλασσα, να δει αυτά που πίστευε ότι δεν θα τα ξαναδεί. Νοικιάσαμε ένα σπίτι στο Καβούρι για να μην τον βλέπει κανείς», είπε ο σχεδιαστής αναφερόμενος σε όλες τις προσπάθειες που έκαναν για να κρατηθει στη ζωή.

Στη συνέχεια προσπάθησε να του προσφέρει αξιοπρέπεια στις τελευταίες του στιγμές, καθώς εκείνη την εποχή η ασθένεια αυτή ήταν μεγάλο ταμπού και δεν ήθελε να γίνει στόχος για αδιάκριτα μάτια και σχόλια: «Του έκλεισα τα μάτια. Έφυγε στην αγκαλιά μου. Δεν ήθελε να είναι κανείς στο δωμάτιο. Μού είπε «Θέλω να φύγουν όλοι από εδώ μέσα, θέλω να φύγω ήσυχος, δεν θέλω να ακούω τίποτα. Ρίχνε μου μια ματιά μόνο εσύ». Τυφλός, 40 κιλά. Τι φοβερό πράγμα να δεις τον άνθρωπο που αγαπάς νεκρό. Εγώ από εκείνη την ημέρα δεν καταλαβαίνω μικρά πράγματα, ούτε που με νοιάζουν.Ήθελα να γεράσουμε μαζί, να έχω έναν δικό μου άνθρωπο. Κι αυτόν δεν τον έχω τώρα. Έχω μόνο συγγενικά μου πρόσωπα. Δεν έχω τον δικό μου άνθρωπο, έχω τους αγαπημένους μου», ήταν η εξομολόγηση του Μάκη Τσέλιου στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X