Media

Ο ΣΚΑΪ κατηγορείται για «μονταζιέρα» κάλυψης του Γεωργιάδη

Ο ΣΚΑΪ κατηγορείται για «μονταζιέρα» κάλυψης του Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για μοντάζ «καθόλα τυχαίο» που αφορούσε την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο, κατηγορούν τον ΣΚΑΪ .

Ειδικότερα, σε μορφή βίντεο παρουσιάστηκαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων χθες στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη ΟικονόμουΜαρία Αναστασοπούλου, αλλά η εφημερίδας Δημοκρατίας, είχε αντικατασταθεί από ένα άλλο και συγκεκριμένα του 2016.

Και πολλοί θεώρησαν ότι όλα αυτά έγιναν προφανώς για να «καλύψουν» το θέμα της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο.

Καθώς και να προστατέψουν τον Κυριάκο Μητσότακη που ήταν φίλος του γιατί η εφημερίδα στηρίζει τον χώρο της Δεξιάς, και προέτρεπε τον Πρόεδρο της ΝΔ να διώξει φαύλους από το κόμμα…

  • Το πρωτοσέλιδο του 2016…

  • Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας με θέμα τον Νίκο Γεωργιάδη

Να σημειώσουμε ότι όταν οι παρουσιαστές έλεγαν τα πρωτοσέλιδα, παρουσίασαν το σωστό και όχι του 2016 της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκαν στο περιστατικό και σημείωσαν ότι ήτα λάθος στο μοντάζ και δεν έγινε με δόλο …

Καθώς και διαβάστηκε LIVE η εφημερίδα και αναφορά στην ποινή του πρώην βουλευτή της ΝΔ για την παιδεραστία είχαν επανειλημμένα αναφερθεί.

Απορώντας για την επίθεση στην εκπομπή για το ατυχές συμβάν!

Γιατί να προβάλουν άλλωστε λάθος πρωτοσέλιδο και να μην κόψουμε άπλα την εφημερίδα; Δεν είναι όλα συνωμοσιολογία…

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης, έγραψε σχετικά στο facebook:

«Αυτή η ατιμία δεν εχει προηγούμενο! Ο ΣΚΑΙ έδειξε ψεύτικο πρωτοσελιδο της δημοκρατίας (βρήκε ένα πριν από 3 χρόνια) για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη. Το ΕΣΡ βλέπει; Η ΕΣΗΕΑ;» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Και επειδή μπορεί να ακούσουμε ότι πρόκειται για… λάθος, νωρίς το πρωί είχε εμφανιστεί το σωστό πρωτοσέλιδο. Λίγο μετά τις 8 άλλαξε! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοια κακοποίηση της αλήθειας. Αναρωτιέμαι, ευθιξία έχει κανείς τους;»

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΪ: Τι δείχνει για τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X