Media

Ο Σπύρος Πούλης «καρφώνει» τον ANT1: «Χάθηκε η μπάλα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε κι εμείς το σίριαλ»

Ο Σπύρος Πούλης «καρφώνει» τον ANT1: «Χάθηκε η μπάλα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε κι εμείς το σίριαλ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγρια καρφιά εναντίον του ΑΝΤ1 από τον Σπύρο Πούλη. Ο  ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και στην τελευταία του συνέντευξη φρόντισε να κάνει τα παράπονά του για τον σταθμό.

Η συγκεκριμένη σειρά μετακινήθηκε αναρίθμητες φορές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με συνέπεια οι τηλεθεατές να μη γνωρίζουν πότε προβάλλεται και να χάσει κάθε ενδιαφέρον.

Σχετικά με όσα συνέβησαν λοιπόν, ο Σπύρος Πούλης δήλωσε στο Λοιπόν:

«Υπάρχουν κουβέντες για τη νέα σεζόν, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Καινούρια πράγματα. Τη σεζόν που πέρασε, το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ξεκίνησε πολύ δυνατά και το γύρισαν από εδώ, το πήγαν από εκεί, με την αλλαγή της ώρας μετάδοσης και… τελείωσαν τα «Παλικάρια», μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση. Το κρατούσαν από το κανάλι ως πολύ «δυνατό χαρτί», είπαν πως ό,τι και να το κάνουν θα δουλέψει. Όταν στα πρώτα επεισόδια έκανε 30% τηλεθέαση κι… έσκισε, εκεί χάθηκε η «μπάλα». Το… χάσαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε κι εμείς το σίριαλ. Ήταν μια ωραία δουλειά που ξεκίνησε με πολύ κέφι. Θεωρούσαμε ότι θα κάνουμε «περίπατο» με τέτοια διανομή. Που να τους ξαναβρεις τώρα όλους μαζί; Δεν το άφησαν σε μια ησυχία το πράγμα να δουλέψει. Είδαν ότι τραβάει και είπαν: «Εντάξει». Αλλά ο κόσμος θέλει τάξη, μην του το χαλάς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X