Media

Οι παίκτες του Big Brother μαθαίνουν για το νέο lockdown (vid)

Οι παίκτες του Big Brother μαθαίνουν για το νέο lockdown (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι παίκτες του Big Brother να είναι ασφαλείς από όλους και από όλα καθώς είναι έγκλειστοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο και αφορούν στην πανδημία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε στις 21:00 το πιο ανατρεπτικό #Live🤩 στον @skaitv.gr Συζητήσεις και ανατροπές που δεν περιμένει κανείς 🤫 #BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

O Big Brother αποφάσισε να ανακοινώσει τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον κορονοϊό και τα νέα μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνηση με σκοπό να μειωθούν τα κρούσματα και να ηρεμήσει η κατάσταση!

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς» τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός στον αέρα του ΣΚΑΪ. «Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε ασφαλείς».

Παράλληλα οι παίκτες ενημερώθηκαν και για τους δικούς τους ανθρώπους καθώς είναι κάτι που τους απασχολεί και όλοι ήταν σαστισμένοι με τις νέες εξελίξεις!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/sNzfVRM9ZPg

Δείτε ακόμη: The Bachelor: Μπήκε νέο κορίτσι στο σπίτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X