Media

Open: Ανατροπή με την Άννα Μαρία Βέλλη

Open: Ανατροπή με την Άννα Μαρία Βέλλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τον άγριο καβγά με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η παρουσιάστρια λοιπόν είχε προγραμματισμένο ραντεβού με το Open και τους ιθύνοντες του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν παρά το καλό κλίμα, η Άννα Μαρία Βέλλη δεν προτίθεται να συνεχίσει πλέον να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, στη νέα του εκπομπή, «Όλα λάθος».

Η Άννα Μαρία Βέλλη «καρφώνει» τον ΑΝΤ1 στον αέρα του Αρναούτογλου

Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης της από το Open

Προς το παρόν δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον της και κυρίως ποια θα είναι η σύνθεσή της. Χτες, ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό του ANT1 είπε ότι το κανάλι έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Στο κρίσιμο ραντεβού που έγινε την Τετάρτη, παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου, της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Μαντώς Γαστεράτου αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι η εκπομπή θα άλλαζε φιλοσοφία. Δεν θα ήταν πια σατιρική, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά περισσότερο lifestyle για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Τότε, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, η Άννα Μαρία τους είπε ότι δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει μία τέτοιου είδους εκπομπή και επιφυλάχθηκε να απαντήσει σήμερα αν τελικά θα συνεχίσει ή όχι. Το πιθανότερο σενάριο, όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του Open, είναι η Άννα Μαρία να παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο και να χαιρετίσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της την Κυριακή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X