Media

Οργή κατά του Σκάι για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη

Οργή κατά του Σκάι για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το κανάλι του Φαλήρου. Το οποίο στήθηκε στον τοίχο (ειδικά στα social media) για τη στάση του απέναντι στην έμπειρη παρουσιάστρια.

Για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη, επίσης, δεν έμειναν στο απυρόβλητο και οι δύο συμπαρουσιαστές της, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Άλλωστε η Κουτροκόη σε δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα φρόντισε εντέχνως να τους «αδειάσει». Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, ούτε κι εκείνοι ήταν άμοιροι ευθυνών για την απόλυση της παρουσιάστριας. Μάλιστα, η κατάσταση για το κανάλι έγινε ακόμη πιο δύσκολη, όταν η Κουτροκόη δεν έφυγε απλώς από την εκπομπή, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά και από τον σταθμό.

Βλέποντας αυτό το… τσουνάμι οργής ειδικά στα social, ο ΣΚΑΪ προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι στην παρουσιάστρια για να κατευνάσει κάπως τις αντιδράσεις. Σε μία στροφή 180 μοιρών, το κανάλι του Φαλήρου, έκανε μία πιο συμβιβαστική κίνηση στο τέλος του Νοεμβρίου. Όμως και αυτή η κίνησή του δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ο σταθμός ζήτησε από την Κουτροκόη να φύγει μεν από την πρωινή εκπομπή με τους Οικονόμου και Παυλόπουλο, αλλά όχι από το κανάλι. Και να αναλάβει βοηθός αρχισυντάκτη σε κάποια δελτία ειδήσεων. Μία πρόταση που (για την ώρα τουλάχιστον) η Ντόρα Κουτροκόη δεν είδε και με τόσο… ενθουσιασμό. Οπότε το «διαζύγιο» φαίνεται να είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Ποια θα είναι όμως η επόμενη μέρα της παρουσιάστριας; Πληροφορίες λένε ότι πριν από λίγο καιρό, κανάλι την προσέγγισε, βλέποντας ότι είχε πρόβλημα… χημείας με τους Οικονόμου και Παυλόπουλο. Η Κουτροκόη είχε αρνηθεί, αφού ήταν στην εκπομπή ουσιαστικά μόνο δύο μήνες και ο ΣΚΑΪ το καλοκαίρι είχε κάνει αγώνα για να πει το ναι η παρουσιάστρια. Δεν περίμενε ότι ο σταθμός του Φαλήρου θα της έδειχνε την πόρτα της εξόδου.

Δεν αποκλείεται η πρόταση να επανέλθει στο προσκήνιο. Όπως δεν αποκλείεται το Open να δείξει ενδιαφέρον για να επιστρέψει. Προς το παρόν, πάντως, προσπαθεί να συνέλθει από το (άκομψο είναι η αλήθεια) «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X