Media

Παναθηναϊκός: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ταινία ετοιμάζεται για την ΚΑΕ Παναθηναϊκος και όπως θα δείτε έχουν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες, οι οποίες μας δείχνουν τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στους ηθοποιούς.

Ο ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και «μαρτύρησε» πως θα είναι αυτός που θα τον ενσαρκώσει.

«Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά. Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα» έγραψε ο ηθοποιός και έδειξε στον κόσμο την κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X