Media

Πάνος Ιωαννίδης: Πού καταλήγουν τα τρόφιμα που περισσεύουν από το Masterchef;

Πάνος Ιωαννίδης: Πού καταλήγουν τα τρόφιμα που περισσεύουν από το Masterchef;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι από τους πιο αγαπητούς σεφ της ελληνικής τηλεόρασης. Οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα με το Masterchef και όχι άδικα.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην Athens Voice μίλησε τόσο για την πορεία του όσο και για το γνωστό ριάλιτι.

Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;

Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Όσοι παίρνουν μέρος στο MasterChef και βραβεύονται μετά κάνουν καριέρα στο χώρο ή εξαφανίζονται; Οι ίδιοι γιατί έρχονται; Για την δημοσιότητα; Για να αποκτήσουν τσάμπα γνώσεις; Για επαγγελματική αποκατάσταση;

Για όλους αυτούς τους λόγους. Όλη τους η παραμονή στο παιχνίδι τους εξελίσσει. Τώρα, μετά από όλο αυτό, είναι στο χέρι του καθενός, στην προσωπικότητά του, το πώς θα την αξιοποιήσει. Σκέψου όμως ότι δεν είναι μόνο οι ώρες που εσείς τους βλέπετε, τα παιδιά περνούν ατέλειωτες ώρες μέσα στο σπίτι διαβάζοντας, αλλάζοντας απόψεις, κοιμούνται και ξυπνάνε με τη μαγειρική να πρωταγωνιστεί στη ζωή τους.

Επίθεση στους «δίμουρους» του Masterchef από την Άλκηστη

Έχω ακούσει ότι είναι εξαντλητικά τα γυρίσματα, ατέλειωτες ώρες. Κοιμάστε κι εσείς οι κριτές εδώ;

Όχι, έχουμε σπίτια και, ακόμη, εκεί κοιμόμαστε (γέλια). Στα δύσκολα υπάρχει ένα καναπεδάκι και βολευόμαστε, καμιά φορά και αγκαλιά (γέλια).

Πώς είναι το πριν και μετά το MasterChef; Έχει αλλάξει η ζωή σου;

Από άποψη ωραρίων όχι, πάντα δούλευα πολύ, το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Προφανώς και είναι πολλοί αυτοί που ζητούν διάφορες συνεργασίες, εξακολουθώ και διδάσκω. Κατά τα λοιπά με αναγνωρίζουν όλοι στο δρόμο, με σταματάνε για να βγάλουμε σέλφι, μου μιλάνε με το μικρό μου όνομα, γνωριζόμαστε. Είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό.

Σου έχει περάσει από το μυαλό να φύγεις έξω για διεθνή καριέρα;

Το έκανα στα νιάτα μου, θέλει πολλά κότσια, άλλες δυνάμεις. Και εξάλλου εδώ και τώρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την πορεία μου. Ζω το όνειρό μου!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X