Media

Πένθος για την Μικαέλα Φωτιάδη

Πένθος για την Μικαέλα Φωτιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ιδιαίτερη και συγκινητικά ανάρτηση προέβη το μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks, Μικαέλα Φωτιάδη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά και ήταν πολύ στεναχωρήμενη!

Η Μικαέλα Φωτιάδη ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και ανέφερε:

«Γιόρταζα χωρίς να ξέρω ότι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω όταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό.. να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα είναι μια μαύρη μέρα πλέον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων , γιατί ήσουν ένας Άγγελος στην γη και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι..
Είμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου έλεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις.

Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας όσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξανα δώ ποτέ.. Έλα στα όνειρά μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω.. ♥️Ich liebe dich omi ♥️ Και όπως λέει και το τραγούδι: «Γιαγιά μου αγαπημένη , γιαγιά μου γλυκιά. Αχ αν δεν είχα εσένα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τόσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ..έχω την καλύτερη γιαγιά». Τώρα δεν υπάρχεις πια.. και «είχα» την καλύτερη γιαγιά.. 08.11.20 ✙»

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γιόρταζα χωρις να ξέρω οτι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω οταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό.. να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα ειναι μια μαύρη μερα πλεον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων , γιατι ήσουν ενας Άγγελος στην γή και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι.. Ειμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου ελεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας οσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξανα δώ ποτέ.. Ελα στα ονειρα μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω.. ♥️Ich liebe dich omi ♥️ Και όπως λέει και το τραγούδι: «Γιαγιά μου αγαπημένη , γιαγιά μου γλυκιά. Αχ αν δεν είχα εσενα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τοσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ..εχω την καλύτερη γιαγιά» Τώρα δεν υπάρχεις πια.. και «είχα» την καλύτερη γιαγιά.. 08.11.20 ✙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikaela Eleni Fotiadis🧿 (@mikaelafotiadi.mamamika) στις

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει το J2US!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X