Media

Περισσότερο Mega είναι το OpenTV παρά το Mega

Περισσότερο Mega είναι το OpenTV παρά το Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο Mega θυμίζει το OpenTV, παρά το ίδιο το Mega. Ρίξτε μια ματιά στα πρόσωπα του καναλιού της Παιανίας που βγαίνουν στο γυαλί, είτε στις ειδησεογραφικές εκπομπές, είτε στα ρεπορτάζ των ειδήσεων και θα καταλάβετε.

Στο OpenTV είναι ο Γιώργος Σαραντάκος, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος,  ο Σωτήρης Δανέζης, ο Παντελής Βαλασόπουλος, ο Χρήστος Τσιγουρής, η Αλεξία Τασούλη, η Σοφία Φασουλάκη, η Μίνα Καραμήτρου και πίσω από τις κάμερες τη μπαγκέτα των ειδήσεων έχει ο Δημήτρης Μιχαλέλης.

Στο Mega υπάρχουν πρόσωπα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες που θυμίζουν Σκάι. Ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Σταμάτης Μαλέλης.

Βέβαια πίσω από τις κάμερες στο κανάλι της Συγγρού βρίσκονται σε καίρια πόστα άνθρωποι από το Mega της το πάλαι ποτέ Τηλέτυπος. Ο Πέτρος Μπούτος, η Ιζαμπέλλα Σασλόγλου, ο Λοίζος Ξενόπουλος, ο Χάρης Γούλιος, η Κατερίνα Ζάννη. Απουσιάζει ωστόσο η φιλοσοφία του παλιού καλού Mega στις ειδήσεις. Και αν τα ράσα δεν κάνουν τον παπά έτσι και τα λογότυπα και τα ηχητικά δεν κάνουν ένα κανάλι αυτό που κάποτε ήταν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X