Media

Πρωτοφανής προπαγάνδα στον Αnt1: Διαστρέβλωσαν δηλώσεις επιβάτη που στήριζε την απεργία (vid)

Πρωτοφανής προπαγάνδα στον Αnt1: Διαστρέβλωσαν δηλώσεις επιβάτη που στήριζε την απεργία (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι επιβάτες των πλοίων που έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, διαπίστωσαν ότι τα πλοία δεν αναχωρούν για τους προορισμούς τους, αφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία, η εταιρεία όμως τους παρότρυνε να προσέλθουν κανονικά για να πιέσουν τους απεργούς όπως ανέφεραν.

Ενώ σε μία απίστευτη προπαγανδιστική κοπτοραπτική επιδόθηκε ο Ant1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, διαστρεβλώνοντας δηλώσεις επιβάτη που στήριζε την απεργία των ναυτεργατών.

Συγκεκριμένα, επιβάτιδα δήλωσε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη:

«Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε και άλλη μέρα. Μας πήρε η εταιρεία και μας είπε ότι σήμερα θα γίνει κανονικά το δρομολόγιο, ότι θα ταξιδέψουμε κανονικά. Όμως εδώ, οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο γιατί και εμείς εργαζόμενοι είμαστε, άνεργοι είμαστε. Η ταλαιπωρία αυτή είναι το κάτι άλλο» .

Ωστόσο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 κόπηκαν οι δηλώσεις στήριξης στους ναυτεργάτες και έμεινε η τελευταία φράση «(η ταλαιπωρία αυτή είναι το κάτι άλλο»), με αποτέλεσμα να υπάρχει η εντύπωση ότι η επιβάτης τα είχε με τους απεργούς και όχι με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Ακολουθούν οι αρχικές δηλώσεις και το μοντάρισμα στο δελτίο ειδήσεων:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X