Media

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω αλλάζει τακτική απέναντι στον Νάτση

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω αλλάζει τακτική απέναντι στον Νάτση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, στην προσπάθειά της η Μάγια να φτιάξει τα πράγματα γύρω της, καταφέρνει να διχάσει τον γιο και τον άντρα της με το ταξίδι τους στις Σπέτσες. Η Νέλλα δεν θα σταματά να ψάχνει τον Τάσο και η Φρόσω να ρίχνει δίχτυα στον Ηλία…

Τρίτη 7/5 Επεισόδιο 23

Μετά από δεκάδες ώρες μαθημάτων και προετοιμασίας, η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολέγιο. Ενώ πιστεύει ότι τα έχει πάει καλά, δεν αφήνει το συναίσθημα να τη συνεπάρει και έτσι είναι μετρημένη απέναντι σε όλους και κυρίως τον Παύλο, που είναι σίγουρος για την επιτυχία της. «Είμαι σίγουρος πως θα διαπρέψεις», της λέει, όμως εκείνη δεν αντιδρά και εξαφανίζεται στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί. Σίγουρη για την επιτυχία της Βασιλικής είναι και η Μάγια, όμως έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Και ένα από αυτά είναι ο Τύπος που τη «χτυπά» καθημερινά.

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κορίτσι μου, είναι να φύγεις για ένα διάστημα. Γιατί δεν πας με τη Βασιλική και τον Ερμή στις Σπέτσες να ξεκουραστείς; Σίγουρα όταν θα επιστρέψεις το θέμα θα έχει ξεχαστεί κι εσύ θα κάνεις μια νέα αρχή», θα τη συμβουλέψει ο πατέρας της και εκείνη θα ακολουθήσει τη συμβουλή του. Οταν ο Παύλος της πει ότι θέλει να τους ακολουθήσει, θα αντιμετωπίσει το σκληρό βλέμμα του Αρδίτη που καταλαβαίνει πως ακολουθεί την κόρη του μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην ψυχοκόρη τους που έχει ερωτευτεί σφόδρα.

Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Του κάνει τα χατίρια, ενώ του μεταφέρει χωρίς δισταγμό ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του τις στιγμές που εκείνος λείπει. Ταυτόχρονα, για να τον πάρει με το μέρος της, του δείχνει πως είναι πάντα στη διάθεσή του όταν εκείνος έχει όρεξη. Στο μεταξύ, ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα και εκείνοι αναγκάζονται να συμφωνήσουν μαζί του.

Την ίδια στιγμή και η Αρχοντούλα, στο σπίτι του Κοσμά και της Νέλλας Κοτρώτση, αναγκάζεται να κάνει ό,τι της ζητά το αφεντικό της. «Θέλω κάθε μέρα να βάζεις ένα τέτοιο φάρμακο στο τσάι της γυναίκας μου. Δεν θέλω να το ξεχνάς. Είναι για το καλό της. Οταν δεις ότι τελειώνουν, θέλω να έρθεις και να μου το πεις», θα τονίσει ο Κοσμάς και η γυναίκα απέναντί του θα κάνει αυτό που θα της πει.

Τετάρτη 8/5 Επεισόδιο 24

Λίγο αργότερα, η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο και η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό αφού ασχολείται με την εξέλιξη της κοπέλας που έχει αρχίσει να ερωτεύεται. Για την ακρίβεια, πηγαίνει στο σπίτι του και περιμένει να βγει έξω για να του μιλήσει. Ο Τάσος όμως που έχει μάθει για τις κινήσεις της γυναίκας, βάζει τους γύρω του να της πουν ότι πλέον δεν μένει στο Κολωνάκι. Ωστόσο, για να είναι σίγουρος ότι η Νέλλα δεν θα τον επισκεφθεί ξανά, βάζει τον συνεργάτη του από το μπαρ να της πουν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μένει πλέον ένα ζευγάρι.

Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη κι όχι στην Αρχοντούλα, ενώ ο Παύλος φτάνοντας στις Σπέτσες, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή όταν τον βλέπει να επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική. Μάλιστα δεν διστάζει να χτυπήσει τον γιο του προκειμένου να αφήσει ήσυχη την κοπέλα. «Να θυμάσαι πως οι δυο μας έχουμε τελειώσει», θα πει στον Παύλο ο νεαρός.

Στράτος και Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα. Η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται. Ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο τού εργοστασίου με την προϋπόθεση να παντρευτεί την Πένυ. «Μεγάλωσες, Σώτο, και ως πότε θα κυκλοφορείς ελεύθερος; Η Πένυ σε αγαπάει και μην ξεχνάς πως αν συμπεθερέψω με τον πατέρα της, τα πράγματα για το εργοστάσιο θα καλυτερεύσουν. Εχω επενδύσει στη στήριξή του», του τονίζει και ο Σώτος που αγαπάει τη Μαρίκα, αντιδρά. Η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ…

Πέμπτη 9/5 Επεισόδιο 25

Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, ενώ η Μάγια με τη Βασιλική μένουν στο νησί. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Αρδίτη και ο Ερμής αρχίζει να συχνάζει στη χαρτοπαικτική λέσχη του συνεργάτη του Τάσου με τον Ιάκωβο. Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση. Η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο, μετά την επιτυχία εκείνης.

Οι δυο τους ήταν αχώριστες, μέχρι τη στιγμή που Νέλλα γυρίζει από το ψυχιατρείο. Από εκείνη τη μέρα και μετά θα δείξει στη γυναίκα που ήταν πάντα βράχος δίπλα της, το σκληρό της πρόσωπο και αυτό γιατί, όπως θα της πει αργότερα, δεν πήγε ποτέ να τη δει κατά την παραμονή της εκεί αλλά και δεν έκανε κάτι για να τη βοηθήσει προκειμένου να βγει μια ώρα γρηγορότερα. «Δεν μπορούσα, κυρία Νέλλα, ήταν διαταγή του κυρίου Κοσμά», θα δικαιολογηθεί, αλλά η Νέλλα θα την απομακρύνει από τα καθήκοντά της. «Δεν με βοήθησες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασα εγώ εκεί πέρα κι εσύ αδιαφορούσες», θα της τονίσει και η σχέση τους θα αρχίσει να περνά κρίση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X