Media

Πυρ και μανία η Κάτια Δανδουλάκη με συνάδελφό της.

Πυρ και μανία η Κάτια Δανδουλάκη με συνάδελφό της.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο «Πρωινό» (ΑΝτ1) ήταν το πρωί της Παρασκευής η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία από λόγους αστικής ευγένιας, παρότι δεν γνώριζε το θέμα, δέχθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, ανέφερε πως «οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες» .

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.» ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Σέβομαι αυτό που είπε η Ελισάβετ γιατί το αισθάνεται. Δεν ήταν ψεύτρα με τον εαυτό της. Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν ερωτευτεί τους βιαστές της. Τι να πεις; Υπάρχουν πράγματα που δεν τα κατανοεί το μυαλό» πρόσθεσε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q8Mt5dOSCxc

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X