Media

Σασμός: Ξανασμίγουν η Αργυρώ και ο Αστέρης τελικά

Σασμός: Ξανασμίγουν η Αργυρώ και ο Αστέρης τελικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της καθημερινής σειράς Σασμός και που περιμένουμε πως και πως να δούμε στον δεύτερο κύκλο αν θα ξανασμίξουν είναι η Αργυρώ και ο Αστέρης.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Άγγελος είναι νεκρός και ξαφνικά βρίσκεται να θρηνεί ακόμα έναν αδελφό. Οι μνήμες από την άσχημη μέρα που ο Αστέρης δολοφόνησε τον Πέτρο ξυπνούν και η κοπέλα τρέμει πως η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν πρόκειται να τελειώσει… Η σύλληψη του Μαθιού ως ύποπτου για τη δολοφονία του Αγγέλου μεγαλώνει την ένταση, που είναι ήδη εκτός ελέγχου.

Αν και μέσα της η Αργυρώ νιώθει μεγάλο μίσος για τους Σταματάκηδες, που τόσα χρόνια τούς μαυρίζουν τη ζωή και τους ξεκληρίζουν, σκέφτεται πια τον Αστέρη με έναν πιο γλυκό τρόπο. Ακούει ξανά και ξανά το μήνυμα που της έχει αφήσει στο κινητό της και είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ.

Ο Σταύρος καταλαβαίνει πως η γυναίκα του είναι καταρρακωμένη από τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο της. Δεν μπορεί με τίποτα να φανταστεί πως η Αργυρώ δεν πονάει μόνο για τον Άγγελο, αλλά και για τη ζωή που είχε με τον Αστέρη και χάθηκε. Όσο περνά ο καιρός, όμως, ο Σταύρος θα καταλάβει πως η γυναίκα του δεν είναι αυτή που πρωτογνώρισε, αυτή που ερωτεύτηκε.

Τελικά η Αργυρώ μισεί τον Αστέρη ή τον αγαπάει ακόμα…

https://www.instagram.com/p/CYg4zw1IIpk/?utm_source=ig_web_copy_link

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X