Media

Σοκ! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για bullying!

Σοκ! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για bullying!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος να ήταν «ζευγάρι» στο J2US αλλά από ότι φαίνεται υπήρχαν πολλά προβλήματα στην μεταξύ τους συνεργασία και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θέλησε να τον «καταγγείλει» μέσω Instagram.

H επιχειρηματίας (διατηρεί brand κοσμημάτων) ανέφερε πψς παραλίγο αν δεχτεί σωματικό επίθεση από τον τραγουδιστή και πως είχε πολλά θέματα μαζί του! Σύμφωνα πάντα με τα δικά της λόγια!

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε μπούλινγκ στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο μπούλινγκ», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Χαμός με τη Μελάνια Τραμπ: Έχει σωσία;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X