Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, σε φακέλους με τα ονοματεπώνυμα γυναικών»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, σε φακέλους με τα ονοματεπώνυμα γυναικών»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 28χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της, φέρεται να είπε πως στο σπίτι του παρουσιαστή και συγκεκριμένα στον υπολογιστή του, διατηρούσε «πληθώρα αρχείων με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους με τα ονοματεπώνυμα των διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν σε αυτά»

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η νεαρή γυναίκα είπε επίσης πως: «Η εν λόγω κυρία… ενημερώθηκε από έταιρη φίλη της ότι είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο διάφορα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου (βίντεο, φωτογραφίες και τα λοιπά) τα οποία και εν συνεχεία αναζήτησε στο διαδίκτυο.

Από την προσωπική της αναζήτηση προέκυψε πως ο προαναφερόμενος Παναγιωτόπουλος είχε όντως αναρτήσει πληθώρα αρχείων, βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία απεικονίζονται διάφορες γυναίκες σε πορνογραφικές παραστάσεις».

Σε άλλο σημείο, η καταγγέλλουσα δηλώνει ότι «κατά την επικοινωνία τους, την ενημέρωσε ότι υπήρχαν και αρκετά επίμαχα αρχεία, πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εκείνη προσωπικά. Κατόπιν τούτου, η ανωτέρω της απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις της (urls) με τα επίμαχα βίντεο, τα οποία αφορούσαν εκείνη».

«Συγκεκριμένα, της γνώρισε τις διαδικτυακές διευθύνσεις (urls) α), β), γ), δ) και ε). Τα ανωτέρω αρχεία φωτογραφίες και βίντεο, είχαν αναρτηθεί από τον χρήστη με username… ο οποίος είναι ο Παναγιωτόπουλος Ευστάθιος, τον οποίο αναγνωρίζει τόσο από τις φωτογραφίες όσο και από τα βίντεο που είναι αναρτημένα» αναφέρει η 28χρονη και καταλήγει:

« Επίσης, θέλει να προσθέσει πως η… της είπε διάφορα άλλα ονόματα, τα οποία αφορούσαν φακέλους γυναικών με παρόμοιου περιεχομένου υλικό εκ των οποίων θυμάται το όνομα…Τέλος, θέλει να δηλώσει παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας εναντίον του για ηθική βλάβη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X