Media

Σταύρος Θεοδωράκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές»

Σταύρος Θεοδωράκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Όταν βρεθεί κάποιος να χρηματοδοτήσει την παραγωγή τους, η ομάδα είναι έτοιμη. Μπαταρίες φορτίζουμε και ξεκινάμε τα γυρίσματα». Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Lifo», προανήγγειλε κάπως έτσι την επιστροφή του στην τηλεόραση σε απώτερο χρόνο!

«Οι νέοι «Πρωταγωνιστές» δεν μπορεί να είναι απλώς remake των παλιών. Δεν είναι τηλεπαιχνίδι, να φρεσκάρουμε λίγο τα σκηνικά και να βγούμε. Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ και απαιτεί απόλυτη αφοσίωση. Εν καιρώ, λοιπόν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, ο ίδιος, τρέχει το pod.gr. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ανήσυχη παρέα του, αποκρυπτογραφούν τα γεγονότα της κάθε μέρας. Τα αληθινά και τα fake. Τρυφεροί με τους τρυφερούς, σκληροί με τους σκληρούς.

Στα σκαριά το νέο «Ποτάμι» χωρίς την έγκριση του Σταύρου Θεοδωράκη;

Περίπου 150 πρώην στελέχη και φίλοι του Ποταμιού οργανώνουν ιδρυτικό συνέδριο νέου κόμματος που θα επιχειρήσει να εκφράσει το ρεύμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού, σύμφωνα με το tvxs.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν εκλέξει ήδη εκτελεστική γραμματεία και έχουν δημιουργήσει ένα blog το οποίο θα λειτουργήσει ως forum πολιτικού προβληματισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυοφορία του νέου κόμματος συντελείται υπό εχεμύθεια γιατί λόγω πανδημίας είναι δύσκολο να προγραμματιστεί ιδρυτικό συνέδριο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού που ανέστειλε τη λειτουργία του μετά την αποτυχία του στις εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ούτε εμπλέκεται στο εγχείρημα ούτε το ενθαρρύνει.

Για την ώρα, δεν έχει αποφασιστεί το όνομα (υπάρχουν δυο-τρεις εναλλακτικές), ενώ και για την ηγεσία δεν έχει ξεχωρίσει το φαβορί. Η προσπάθεια συνεχίζεται με βάση την εκτίμηση των πρωταγωνιστών του εγχειρήματος ότι η κυβέρνηση απογοητεύει τον κόσμο του κέντρου που την στήριξε, ότι υπάρχει κενό μεταρρυθμιστικής αντιπολίτευσης.

Άγρια διπλή δολοφονία στα Πετράλωνα: Στραγγάλισε και τεμάχισε μητέρα και κόρη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X